For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Спа в Огняново
  • Спа в Огняново
  • Спа в Огняново
  • Спа в Огняново
  • Спа в Огняново
Подробно описание
Цена : 189.00 лв. (Фиксирана)
Тип : Продавам
Дата : 08.11.2020
Вид : на планина
Екстри : SPA, Басейн, Фитнес зала
Тип : хотел
Дестинация : Родопи
E-mail : office@gptravel.bg
Локация : GP Travel, ul. "Ekzarh Yosif" № 30, 1000 Sofia Center, Sofia

Дати: 04.12.2020 г., 04.06.2021 г., 23.07.2021 г.
Престой: Тридневна
Цена: 189 лв.

1 ден София – Благоевград – с. Огняново

Отпътуване от гр. София в 08:30 ч. Посещение на гр. Благоевград. Градът се намира в непосредствена близост до югозападните склонове на Рила планина, в поречието на реките Струма и Благоевградска Бистрица. Следи от човешко присъствие са открити още през неолитната епоха. Благоприятните условия спомагат за зараждащата се тракийска цивилизация около 3 век преди новата ера. Топлите минерални извори стават център на тракийското селище, към което по-късно се насочват римските завоеватели. Ще имаме възможността да се разходим из стария квартал Вароша и да разгледаме възрожденските къщи. Свободно време. Отпътуване за китното българско селце, известно с минералните си извори – с. Огняново. Настаняване в хотел. Свободно време за ползване на СПА центъра. Вечеря. Нощувка.

2 ден Огняново – Коледно градче Онируполи – Огняново
Закуска. Свободно време за плаж, релакс и СПА процедури. По желание срещу допълнително заплащане посещение на известното Коледно градче в Гърция – Онируполи. Малки кокетни къщички, които напомнят домовете на любимите ни приказни герои, се подреждат една до друга и грейват в различни коледни светлинки и пъстроцветни гирлянди. Самият Дядо Коледа посреща посетителите с приветлива усмивка. Толкова много избор и толкова коледно настроение едва ли е възможно да кипи по уличките на друго градче. Безплатни за децата са коледните работилнички за бонбони и коледни маски, които те сами могат да си изработят. Възрастните също не са забравени. Коледният базар, кулинарните и питейни изкушения и приятна музика са добра възможност за приятното прекарване на родителите, които водят децата си в „Града на мечтите”. Свободно време за разходка из коледните базари. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден Огняново – Банско – София
Закуска. Свободно време за ползване на СПА центъра. В 12:00 ч. отпътуване за гр. Банско, който е разположен в подножието на Пирин планина. Градът носи славата на един от най-известните зимни курорти в България. Банско остава атрактивна дестинация и през останалите сезони, защото природата е красива през цялата година. Пешеходна разходка. Тук ще разгледаме родната къща на поета-революционер Никола Вапцаров, къщата на Неофит Рилски, църквата „Св. Троица“, която е един от символите на Банско, заедно с кулата и уникалния звън на камбаните. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за София.

Цената включва:

    Транспорт с комфортен туристически автобус;
    2 нощувки с 2 закуски в хотел 3* в района на с. Огняново;
    2 вечери;
    Посещение на Благоевград;
    Туристическа програма в Банско;
    Ползване на СПА център – минерални басейни, сауна, парна баня, джакузи, ледено ведро и фитнес ;
    Екскурзоводско обслужване;
    Туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

    Разходи от личен характер;
    Полудневна екскурзия до Коледното градче Онируполи – плюс 20 лв. /при минимум 25 души/;
    Приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

             – Къща – музей „Неофит Рилски“ – 3 лв.;
             – Къща – музей „Никола Вапцаров“ – 3 лв.;

    Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“, София, ул. Стефан Караджа 2.

Отстъпки:

    Дете до 11,99 г., настанено в стая с двама възрастни – минус 20 лв.

Доплащане:

    Настаняване в единична стая – плюс 50 лв.

Забележки:

    Минимален брой туристи: 40 човека ;
    Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;
    Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;
    Лица над 69 годишна възраст не подлежат на застраховка;
    Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;
    Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;
    Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата. Туристическата агенция не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 03700100002968/05.11.2020 на „ЗД Евроинс“ АД – гр. София, бул. „Христофор Колумб“ № 43, ЕИК 121265113, тел. +359 2 468 90 70.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.

 

 Публикуване на отзив

Top