For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic

ТрендиСток-сигурен партньор при внос от Китай

  • ТрендиСток-сигурен партньор при внос от Китай
Подробно описание
Дата : 22.03.2021
E-mail : trendystockbg1@abv.bg
Локация : капитан райчо 56 тц Гранд

Ние сме ТрендиСток -вашия сигурен и коректен партньор при внос на стоки от Китай.Специализирани сме във вноса и дистрибуцията на едро на китайски стоки. Ние сме дългогодишен партньор и доверен търговски посредник за внос от Китай на редица успешни малки, средни и големи предприятия в различни насоки и отрасли, както на територията на България, така и в рамките на ЕС.

Ако срещате трудности при опитите и практиката за внос от Китай и причините за това са много и различни – китайски език, различна култура, различен начин, по който протича една бизнес сделка, различни закони, различни изисквания при износ на продуктите… И така списъкът продължава до безкрай, а китайският пазар е наистина необятен.

В повечето случаи вероятно стигате до извода, че Ви е нужен човек или фирма, запознат добре с всички изброени по-горе аспекти при износа на китайски стоки и разбирате, че ще Ви е от полза фирма, която има обширен опит в износа на различни видове продукти. В противен случай рискувате Вашият търгосвки партньор да допусне множество грешки, за които, в крайна сметка, да платите Вие в ролята си на негов директен контрагент.

Trendystock.bg Ви предлага уникалната възможност да поръчате китайски стоки на едро, с които може да обогатите продуктовата си гама и заредите според нуждите си своя физически или онлайн магазин или да дивесифицирате производствените си мощности. Изберете от огромен асортимент атрактивни продукти, които може да вземете на много изгодни цени и в необходимите Ви количества. Можем да внесем всичко, което желаете, дори да направим и дизайн на продукти по спецификация от клиента.

Ние притежаваме опит и желание за сътруничество, които с удоволствие бихме споделили с Вас. Като Ваш агент в Китай ще Ви консултираме по време на целия процес и ще Ви държим информирани за всяка една стъпка от селекцията на правилните продукти и фабрики до крайната доставка към Вас.

Като Ваш надежден търговски посредник за внос от Китай, ние предлагаме пълни и частични услуги и решения при вноса на едро на разнообразни по своето предназначение китайски стоки.

Не губете финанси, нерви и време – едни от най-важните ресурси за удовлетворение и просперитет днес и се свържете с нас!Ние сме тук, за да сме ви полезни!

За повече информация свържете се с нас на телефон : 0887 519 304 или на сайта ни https://trendystock.bg/

 

 Видео
Публикуване на отзив

Top