For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
1.00 лв. (По договаряне)

Чешки пречиствателни станции- аеробна технология

  • Чешки пречиствателни станции- аеробна технология
  • Чешки пречиствателни станции- аеробна технология
  • Чешки пречиствателни станции- аеробна технология
  • Чешки пречиствателни станции- аеробна технология
  • Чешки пречиствателни станции- аеробна технология
Подробно описание
Цена : 1.00 лв. (По договаряне)
Тип : Продавам
Дата : 06.08.2020
Състояние : Ново
E-mail : info@hg-sons.com
Локация : гр. София бул. Черни връх 41

Биологични пречиствателни станции  с аеробна технология  BioCleaner®, произведени в Чехия. Чешката фирма Envi pur се наложи успешно на българския пазар като пречиствателни станции BioCleaner® са най-предпочитаните съоръжения от българските потребители поради тяхната икономичност и ефективност. Българската фирма HG & Sons, която е неин представител е монтирала вече стотици домашни пречиствателни станции . Много хотели и вилни селища по Черноморието също вече са със собствени пречиствателни станции  Envi pur.
Технология BioCleaner® е най-добрата технология за пречистване на отпадъчни води и е патентована от фирма Envi pur  на три континента. Пречиствателните съоръжения с технология BioCleaner® нямат нужда от никаква поддръжка и притежават всички възможни сертификати, издадени от специализирани за това Европейски институции и лаборатории. Пречистената вода е с отлични качества и може да се използва повторно както за поливане, гасене на пожари и дрл или да се зауства в реки или други водни обекти.

Съоръженията са изключително компактни и не заемат пространство, защото цялата технология на пречистване е само в един съд. Не се образува утайка тъй като процесът е напълно аеробен, а самото съоръжение е модерно и в крак с последните компютърни технологии. Управлението представлява компютърна единица и дава възможност пречистването да се контролира в зависимост от натоварването.

Пречиствателни станции Envi pur с технология BioCleaner® нямат  нужда от предварително зареждане с активна утайка  и не се налага да им се добавят каквито и да било консумативи. Те работят безотказно дори в къщата известно време да не живее никой. Не се образуват утайки и няма никакви миризми. Изработени са от здрави и качествени материали и това ги прави практически вечни. Веднъж поставена такава пречиствателна станция решава проблема с липса на канализация и не изисква допълнителни разходи, освен ел. енергията, която е колкото обикновена  ел. крушка за осветление.
За повече информация относно технологията и ценова оферта:  http://hg-sons.com/kontakti.html

 

 Видео

Отзиви & Коментари - (5.0)

ssena2
  • 03.11.2020

Ценна информация и интересна технология

Вашата реакция на този отзив
Публикуване на отзив

Подобни обяви
Top