For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • GrowMall – гроу магазин
  • GrowMall – гроу магазин
  • GrowMall – гроу магазин
  • GrowMall – гроу магазин
  • GrowMall – гроу магазин
Подробно описание
Цена : 1.00 лв. (Фиксирана)
Тип : Продавам
Дата : 02.11.2020
Състояние : Ново
Локация : Слънчево

Градинарите имат своя верен съюзник в лицето на специализирания онлайн магазин GrowMall, който предлага огромно разнообразие от торове, почвени смеси и подобрители (House & Garden Amino treatment, Green House Grow, Green House Calcium), ефективни средства за борба с вредители (Олеат Био, Brimex Hand-clean, Oido killer, A.R.T.S. Top Rot (fungus free)), хидропонни системи, биоразградими саксии, конвенционални саксии, обезмирисители, неутрализатор на миризми и всичко останало, от което се нуждаете, за да се радвате на богата реколта.
В GrowMall growshop ще откриете специализирани аксесоари за отглеждане на растения у дома, като разнообразие от лампи за растения, термометри, термо-хигрометри, Ph и Ec тестери – пълна гама продукти, с които да обгрижвате вашите растения по най-добрия начин.
Ако се нуждаете от напълно контролирана среда, то тогава можете да си закупите специалния гроубокс комплект. Той е в състояние да пресъздаде с абсолютна точност такава среда на растеж, която е идентична с естественото местообитание на всяко едно растение.

 

 Отзиви & Коментари - (5.0)

ssena2
  • 03.11.2020

:)

Вашата реакция на този отзив
Публикуване на отзив

Подобни обяви
Top