For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Проучване и търсене на подземни води
Подробно описание
Дата : 25.05.2020
E-mail : goldenwaterbg@gmail.com
Локация : Пловдив, Bulgaria

Проучване и търсене на подземни води за сондаж или кладенец . Проучването се извършва с апаратура и по метод , които са максимално точни и доказано ефективни .

В България има големи запаси от подпочвени води на сравнително малки дълбочини . Въпреки това , не на всяко място има вода . Инвестицията в един сондаж е в размер на няколко хиляди лева и е важно да знаем къде точно трябва да се сондира . Фирмата , която сондира , не се интересува има ли вода или не – и при двата случая , трябва да й платите , тъй като те са свършили своята работа .

Нашият екип ще Ви покаже къде точно трябва да бъде направен сондажа и ще Ви спести много средства и нерви !

Заявете своето проучване сега на телефон 0886587580 !
На място ще Ви бъде отговорено на всички Ваши въпроси относно изграждането на сондаж . Отговорите ще бъдат максимално точни , ясни и изчерпателни .
Не работим с нито една фирма за сондажи , което ни позволява да бъдем напълно обективни и честни в анализа на резултатите и съветите за изграждането на сондажа .
Работим в цяла България , както и в Сърбия , Северна Македония , Гърция , Турция и Румъния .
Цената на проучването за България е 350,00 лв. , като в тази сума са включени оглед на терена , търсене на точка , проучване на база тази точка , разчитане на резултатите , обозначаване на мястото , пътни и командировъчни разходи на служителя ни , както и неговият хонорар . Времетраенето на проучването е около един час .
Проучването се осъществява след предварително записване на телефон 0886587580  . При разговора се уточняват ден и час , в които наш служител ще Ви посети на място .

 

 Публикуване на отзив

Top